O nama

Angels Wedding

Salon vjenčanica u samom centru Pule, otvoren je 2013.godine, s ciljem da mladenkama ponudimo cjelokupan asortiman za vjenčanje - od zaručničkog i vjenčanog prstenja najvećeg hrvatskog proizvođaća Prahir čiji smo ekskluzivni zastupnici, sve do svjetskih brandova vjenčanica Ronald Joyce, Mori Lee by Madeline Gardner, Enzoani, St.Patrick, White One (Pronovias Group) i drugih, te najpoznatije robne marke za svećane i maturalne haljine Mac Duggal, Mori Lee Alice, Festamo.

Ponosni smo što svojim mladenkama možemo ponuditi uistinu vrhunske svjetske poznate modele vjenčanica i svećanih haljina. Nudimo i usluge šivanja unikatnih svećanih haljina po mjeri, prodaju i najam dječijih haljinica, pozivnica, zahvalnica, revera te svu dodatnu opremu za mladenke - podvezice, košarice, jastučiće za prstenje.

U suradnji s našim pouzdanim parterima nudimo Vam i profesionalnu uslugu fotografiranja i organizaciju vjenčanja.


Garancija kvalitete

Naše profesionalno osoblje potrudit će se da svaki trenutak Vašeg boravka u salonu ostane u ugodnom sjećanju i pomoći će Vam u izboru najboljeg za Vas.

Usluge i proizvodi koje nudimo želimo i trudimo se držati na najvišoj razini. Slobodno nam se obratite s upitima oko našeg asortimana i ponude usluga, a pozivamo vas da svakako i navratite do nas i uvjerite se da najvišu kvalitetu možete pronaći u salonu Angels Wedding.

Naša misija je pomoći da Vaše vjenčanje učinimo maksimalno lijepim događajem koji ćete Vi i Vaši uzvanici trajno pamtiti. Naše marke vrhunskih proizvođača poznate i omiljene diljem svijeta garantiraju vrhunsku kvalitetu.